Нови възможности в платформата MerchantPro

MerchantPro предоставя нова функционалност, която позволява дублиране на приложения. Сега едно и също приложение може да бъде инсталирано няколко пъти, като всяко има свои индивидуални настройки. Това значително увеличава гъвкавостта и свободата при работа с клиентите.

Фактуриране

Плащане при доставка

Банков превод

Важно!
За да бъде приложението инсталирано още веднъж, просто трябва да се избере отново и да се натиснете бутона "Инсталирай". След натискането на бутона ще се появи прозорец със следната информация:
Приложението е вече инсталирано. Какво искате да направите?
- опресняване на настройките за настоящото приложение
- създаване на нов пример за приложението


Функционалност на приложенията при еднократна инсталация

Фактуриране
Приложението за фактуриране улеснява издаването на отчетни разписки и автоматично импортира поръчкови данни, което значително опростява процеса на отчитане. Също така, позволява изпращане на разписки по електронната поща само с един клик.

Плащане при доставка
Опцията за наложен платеж позволява на клиентите да плащат в момента на доставката, вместо предварително. Тази услуга се извършва чрез куриерска фирма, която минимизира риска от измами и осигурява сигурност както за продавача, така и за купувача. Куриерската фирма приема плащането и след това го препраща към търговеца.

Банков превод
С активирането на опцията за банков превод, клиентите могат да плащат поръчките си чрез платежно нареждане директно към банковата сметка на магазина. След направената поръчка, клиентът ще види банковите данни на страницата за потвърждение и ще получи тези данни на своя имейл адрес. Наличността на метода на плащане може да бъде зададена според няколко критерия: държава, начини на доставка, групи клиенти, продуктови категории, отделни продукти в количката и обща стойност на поръчката.

Предимства при дублираните приложения

Фактуриране
При дублиране на приложението за фактуриране, има възможност да се издават фактури от името на различни фирми. Това е особено полезно за търговци, които управляват няколко бизнеса или работят с различни юридически лица.

Плащане при доставка
Дублирането на приложението за плащане при доставка позволява да се създават различни настройки за различни куриерски услуги или региони. Например, може да се заложат различни условия за плащане при доставка в зависимост от страната или типа на продукта.

Банков превод
При множество инсталации на приложението за банков превод може да се задават различни банкови сметки за различни продукти, клиентски групи, държави, стойност на поръчката и други. Това предоставя гъвкавост при управлението на финансовите потоци и опростява счетоводните процеси.

Новата възможност в платформата значително разширява възможностите за персонализация и оптимизация на бизнес процесите. Дублирането на приложенията предоставя уникални възможности за управление на различни аспекти на всеки един онлайн магазин, като осигурява по-голяма гъвкавост и удобство за клиентите.