BOX NOW в MerchantPro

BOX NOW е куриерска услуга, предлагаща бързи и достъпни доставки до собствена мрежа от автоматични пощенски станции (автомати) в над 80 населени места в България. Тези автомати са разположени на ключови места в градовете и са достъпни 24/7, което осигурява максимално удобство за потребителите. Доставките за град София са на същия ден, а за страната на следващия ден.

Удобство и достъпност за потребителите

BOX NOW предлага изключителна гъвкавост, позволявайки на потребителите да вземат своите пратки по всяко време на деня, всеки ден от седмицата. Потребителите вече не трябва да чакат у дома или да се редят на опашки за да получат своите пратки. С BOX NOW, клиентите могат да вземат своите пакети в удобно за тях време и място.

Екологична и устойчива инициатива

Една от отличителните черти на BOX NOW е стремежът към екологичност и устойчивост. Автоматите на BOX NOW използват слънчева енергия, което не само намалява вредните емисии, но и подчертава ангажимента на компанията към опазването на околната среда. Куриерската услуга е проектирана да бъде по-ефективна, като куриерите изминават по-малко километри и доставят повече пратки, което допълнително намалява екологичния отпечатък.

Как работи BOX NOW?

Процесът за използване на BOX NOW е изключително лесен и удобен:

1. при покупка избери BOX NOW като метод на доставка;
2. посочи най-удобният BOX NOW автомат;
3. плащането се извършва с банкова карта веднага или се избира отложено плащане/плащане при получаване (само с карта - чрез линк);
4. ще получиш VIBER/SMS и email с ПИН код ;
5. въведи ПИН кода и вземи пратката си от автомата.

Важно!
При доставка до автомат на BOX NOW няма опция за "Плащане при получаване" чрез физически терминал в автомата. Вместо това, при избрана опция за плащане при получаване, се получава SMS/VIBER и email съобщение с линк към виртуален терминал за плащане с карта.

Безпроблемна интеграция и свързване

Единственото, което трябва да направят клиентите на MerchantPro, за да използват тази пощенска услуга е да инсталират приложението BOX NOW. Ето и подробни данни за настройка на модула:

Настройки на модула:

  1. достъп до страницата Настройки - Приложения;
  2. намиране и инсталиране на приложението BOX NOW;
  3. добавяне на нов куриер от страницата Настройки - Доставка - Добави нов куриер;
Важно!
На мястото на Client ID и Client secret се въвеждат данните предоставени от BOX NOW.
  1. запазване;

Настройки на куриера:

Тук настройките са стандартни. Име, позиция в списъка, адреси за вземане на пратки от изпращач и т.н.

Важно!
За поръчки, чието тегло не е изчислено в полето "Приблизително тегло", се задава стойност 4 кг.

Метод за доставка:

Тук отново настройките са стандартни, като единственото специфично е че в полето Връзка с превозвач трябва да се избере BOX NOW.

BOX NOW е революционна куриерска услуга, която предлага на българските потребители бързи, удобни и екологични решения за доставка. Със своята мрежа от автоматични пощенски станции, BOX NOW предоставя на клиентите свободата да получават своите пратки в удобно за тях време и място, адаптирайки се към техния график, вместо те да се съобразяват с графика на куриера.

За повече подробности, моля, свържете се с нас или с екипа на BOX NOW: support@boxnow.bg.